11 Ocak 2010 Pazartesi

Acemi Hırsız Bu Kez Kestane Çuvalına Yenik Düştü :D

Maltepe'de bir kuruyemiş dükkanının önündeki kestane dolu çuvalı gözüne kestiren hırsız, güvenlik kameralarına yakalandı.

Maltepe'de bir kuruyemiş dükkanının önünde bulunan kestane dolu çuvalı çalmak isteyen şaşkın hırsız, çuvalın ağırlığı fazla gelince hüsrana uğradı. Güvenlik kameralarına yakalanan acemi hırsız, birkaç deneme sonrası çuvalı taşıyamayacağını anlayınca eli boş döndü.

Maltepe'de bulunan bir kuruyemiş dükkanı acemi bir hırsızın hedefi oldu. Müşterilerin yoğun olduğu akşam saatlerini tercih eden bir hırsız, dükkanın önüne gelerek önce etrafı kolaçan etti. İşyeri sahibinin yoğunluğundan yararlanan hırsızlık zanlısı, kapı önündeki kestane çuvalına yöneldi. Yoldan geçenlere aldırmayan zanlı, çuvalı kaldırmaya çalıştı. Ancak çuvalın ağırlığı fazla gelince, şaşkın hırsız birkaç deneme daha yaptı. Tüm çabalarına rağmen çuvalı kaldıramayan hırsız, bu girişiminden vazgeçmek zorunda kaldı. Şüphe çekmemek için dükkan önünde bir süre bekleyen şüpheli, daha sonra hızla uzaklaştı. İşyerinde bulunan güvenlik kamera görüntülerini izleyen dükkan sahibi Muzaffer Alagöz, hemen dışarı yöneldi. Kapının önüne çıkan Alagöz, etrafa bakınarak zanlıyı yakalamaya çalıştı. Daha önce de benzer şekilde işyerinden hırsızlık yapıldığını belirten Muzaffer Alagöz, "Eğer ihtiyacı olduğunu söylese verirdim. Çalmasına gerek yoktu" dedi.

Alagöz, hırsızlık olaylarını önlemek için dükkana kamera koyduklarını buna rağmen yine hırsızlık olayının devam ettiğini söyledi. İşyeri sahibinin şikayeti üzerine güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

0 yorum: on "Acemi Hırsız Bu Kez Kestane Çuvalına Yenik Düştü :D"

Yorum Gönder